A Munay-Ki Kilenc Rítusa

inka

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól (Qʼero nemzet), a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. Tradicionálisan, valakinek éveket kellett szent tanulással eltöltenie mielőtt és miközben részt vehetett a beavatási rituálén. Az andokbeli Öregek úgy hiszik, az emberi történelem egy kritikus csomóponthoz érkezett, s ezen rítusok el kell, hogy jussanak minél több emberhez.

Az ősi amerikaiak próféciái beszélnek egy új emberiség eljöveteléről – akik transzcendális természetében megmutatkozik a félelemnélküliség. A Munay-Ki a kód ehhez az új emberiséghez, melyek energiaátvitellel jutnak el egyik embertől a másikig. A Kilencedik Rítus, a Teremtő Rítus 2006 júniusában volt először átadva az Andok Szent Hegyein. Közel mostanáig a Munay-Ki kilenc beavatása csak az andokbeli magasrendű bölcseknek volt elérhető.

A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, melyek idegpályánkat átrendezik és összeegyeztetik, hogy egy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot. Eme beavatási rítusok lényegében felerősítenek minket, hogy fellépjünk a Föld és minden teremtmény védelméért.

A Munay Ki 13 Ritus pedig az anyaméh és a kollektív méh állapotát gyógyítja. Remélhetőleg a rituálék minél több emberhez elérnek majd. Amint részesültél mind a Kilenc Beavatásban, meg leszel kérve, hogy oszd meg azt másokkal is. A prófécia szerint, ekkor tanúi lehetünk az új emberiség és civilizáció születésének. „Mi vagyunk Azok, akikre vártunk.”

Történelem

Alberto Villodo szerint (www.munay-ki.org), A Munay-Ki egy Quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, és azt jelenti „Szeretlek”. A Munay-Ki egy kilencrituálés beavatás, amiben egy ember – aki gondoskodást fogadott minden teremtményért – részesülhet, hogy a bölcsesség és az erő emberévé váljon. Ahogy megtapasztaljuk a Munay-Kit, érezzük az úgynevezett fény teremtmények jelenlétét és bölcsességét, akik már kiléptek az időből és szabadok az újjászületéstől és a karmától. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (LuminousEnergyField – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra. Ahogy a rezgésszinted emelkedik, ezek a fény teremtmények eljönnek hozzád és vezetnek. S amint kapcsolatba lépünk velük, olyan történeteket tudunk majd előidézni, melyeket soha nem tapasztaltunk személyesen, de amik mostantól a sajátunkká válnak.

Munay-ki Magyarország

Inkret Bogi Dél-Amerikában töltötte a 2011-es évet, ahol többek között egy perui Inka paptól tanult és ahol részesült Inka Papnő beavatásában. Itt ismerkedett meg a Munay-kival, amiről rögtön tudta, hogy el szeretné hozni Magyarországra. Közel egy év Dél-Amerikában töltött idő után érezte, hogy itt az ideje hazajönni, így hazakötözött, hogy megossza mindazt a tudást az emberekkel, amit Dél-Amerikában és előtte Ázsiában tanult, ahol 3 évig élt.

2012-ben megnyílt a Boldogság Művészetének kapuja és megrendezésre került az első Magyarországi Munay-ki átadás. Azóta egyre többen részesülnek a beavatásban és viszik tovább a szeretet lángját.

Alapozó Rítusok

A Földőrzők képzésének van egy energetikai összetevője is, egy beavatás sorozat, mely segít kifejleszteni az energia testünk egy új struktúráját. Amikor egy Földőrző átadja a Munay-kit, akkor fényes teremtmények családja adódik át, mely a mester fejéből száll át a diákba, ahogy azok egymáshoz hajolnak és összeérintik homlokukat. Ahhoz, hogy ezen energetikai információ átadásra kerüljön, a Földőrzőnek annyit kell csak tennie, hogy megteremt egy áldott légkört és megtestesíti a rezgést olyan szinten, amilyet át szeretne adni. Ezen beavatásokba nem tudsz önállóan, mester nélkül részesülni, de amint megkaptak őket, azok a tieid és szabadon átadhatod őket másoknak. Beavathatsz embereket egyszerre egy beavatásba, néhányba, vagy mind a kilencbe, de a Pi kő csak azoknak adható oda, akik megkaptak mind a kilenc beavatást.

A Kilenc Beavatási Rítus

A Kilenc Rítus három kategóriába osztható

Az Alapozó Rítusok a következők:

  1. Gyógyítók Rítusa
  2. Az Erő Sávjai
  3. Harmónia Rítus
  4. Látnokok Rítusa

A Leszármazott Rítusok a következők:

  1. Napőrzők (Daykeeperʼs) Rítusa
  2. Bölcsességőrzők Rítusa
  3. Földőrzők Rítusa

Az Eljövendő Rítusok a következők:

  1. Csillagőrzők Rítusa
  2. Teremtő Rítus

 13 Az Anyaméh rítusa

(Befektetés önmagadba: 15.000,- Ft/rítus
Elvonulás keretein belül az összes rítus: 105.000,- Ft)

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel
a szolgáltatásaimat illetően,
szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat
vagy a vásárláshoz, saját fiók létrehozásához
kérsz segítséget, keress bátran,
telefonon 09-18:00 óra között,
más időszakban, pedig üzenetben,
ahogy tudok visszajelzek!

Nagy Gyöngyi Napsugár
Telefon: +36204292868
Email: nagy.gyongyi.a@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/napsugarnapraforgato/
Instagram: https://www.instagram.com/napsugar_napraforgato/

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.