Az Access Consciousness® rendszerének első lépése az Access Bars®,

bars

egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan. Abban a pillanatban, hogy az elméd nincs azutadban, szabadon tudsz létezni és teremteni!

Az egy napos képzés során, párban dolgozunk, két kezelést kapsz és két kezelést adsz.

Hatására elcsendesedik az elméd, leáll a gondolatok pörgése, a csendből kivirágzik az az ellazult teremtő lényed, aki már régóta várja, hogy hallgass a szavára.

Megtanulsz ráhangolódni az energiákra, hogy ne a gondolataiddal kelljen kitalálni az életed, hanem a belső hang vezessen.

Elsajátítod a kezelés technikáját, megtanulod, mely pontokat kell érinteni a fejen, az energia áramoltatását. A fejen 32 pontot érintünk, 32 különböző területről oldjuk a stressz, futtatjuk a barokat.

Tele vagy meggyőződésekkel, hitrendszerekkel, megkövesedett elképzelésekkel, hogy mi az amit te meg tudsz csinálni, mi az amit megérdemelsz. Mi lenne, ha minden bars kezelés alkalmával több életnyi berögzült hülyeséget engedhetnél el magadtól?

Képzés során azonnal használható eszközöket is adok át.

Könnyen és gyorsan megtanulhatod, és már használhatod is.

Ez a módszer az, amit Te is könnyedén, örömmel tudsz működtetni.

A tanfolyamon nem kell semminek és senkinek megfelelned, professzionális tudást és anyagot kapsz meg, és még jól is fogod magad érezni!

Tudtad, hogy van 32 pont a fejeden, melyek bizonyos életterületeket (szomorúság, öröm, pénz, kontroll, kreativitás, érzelmek stb.) képviselnek? Ha ezeket gyengéden stimuláljuk, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt eddig képtelen voltál az elengedésre, elfogadásra/befogadásra. Ezeknek a pontoknak az érintésével elkezdesz megtanulni el/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?

Befektetés önmagadba: 107.500,- Ft,
15 éves korig felnőtt kiséretében ingyenes;
18 éves korig, illetve ismétlőknek 53.750,- Ft

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel
a szolgáltatásaimat illetően,
szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat
vagy a vásárláshoz, saját fiók létrehozásához
kérsz segítséget, keress bátran,
telefonon 09-18:00 óra között,
más időszakban, pedig üzenetben,
ahogy tudok visszajelzek!

Nagy Gyöngyi Napsugár
Telefon: +36204292868
Email: nagy.gyongyi.a@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/napsugarnapraforgato/
Instagram: https://www.instagram.com/napsugar_napraforgato/

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.