Az Access Consciousness® rendszerének első lépése az Access Bars®,

bars

egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan. Abban a pillanatban, hogy az elméd nincs azutadban, szabadon tudsz létezni és teremteni!

Mi is az Access Bars, és hogyan működik?

25 évvel ezelőtt élt egy Gary Douglas nevű ember, aki keresni kezdte az élete értelmét. Mivel jó intuitív képességei voltak, egy nap elhívták, hogy segítsen egy masszőrnek kezelni. De nagy meglepetésére nem a testtel kapcsolatos információkat kapott, hanem a fejen 32 pontot.

Egy tudományos kutatásból kiderül, hogy már egyetlen, 90 perces Access Bars® kezelés után a szorongási tünetek súlyossága átlagosan 84,7%-al, a depresszióé pedig 82,7%-al csökkent.

191842515 1400533510340661 1235059806564991936 n

A mai modern tudomány műszerekkel kimutatta, hogy egyrészt egy Bars kezelés annyit ér az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna. Másrészt a kezelés során a stressztől elliptoid alakúra torzult sejtek ismét gömb alakot vesznek fel a kezelés hatására. :)

Egy Access Bars® kezelés például a következőkben lehet a segítségedre:

Mentális tisztításban, kiüríti az agyalások által begyűjtött dolgokat
Motiváltságban
Növeli az öröm és boldogság érzéseket
Könnyedebb relaxációban
Migrén esetén
Álmatlanság kiküszöbölésében
Stresszmentesítésben
Kimerültség esetén
Pánikrohamoknál
Egészségmegőrzésben
Súly optimalizálsban
Szorongás és depresszió esetén
Gyermekeknek, fiatal felnőtteknek vizsgák, felelések előtt

Mi is valójában ez az egyre jobban terjedő és sokak által kedvelt kezelés? Lehet róla írni, de igazából tapasztalni érdemes.

Az Access Energetikai facelift® kezelés

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad ANÉLKÜL, hogy botulizmust kellene injekciózni a testedbe, vagy akupunktúrás tűkkel megszurkálni, vagy más traumát teremteni a testedben? IGEN

Hogyan működik?

Az Access Consciousness világában számos energetikai test kieegyensúlyozó technika létezik, melyek által gyökeres átalakulást tapasztalhatunk a testünkben, a hozzáállásunkban dolgokhoz, és ezáltal az életünkben is.

Az Access Energetikai Facelift egy csodálatos módszer, amely az öregedés jeleit visszafordíthatja az arcon, és hasonló hatással lehet az egész testedre is. Ha többször futtatjuk (5-20 alkalommal), akkor tartós változást érhetünk el. De már 2-3 alkalom is látható változást hozhat.

Fantasztikus folyamat, mely feszesítheti és visszafiatalíthatja az arcot, és mindezt műtét, krémek, gépek segítsége nélkül teszi. 29 féle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja, újrastrukturálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt.

Az Access Facelift Energetikai Ránctalanítás abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy ez gyengédebb, kedvesebb és könnyedebb. Világszerte alkalmazzák a módszert termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító és wellness központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és kozmetikákban.

A kiegyensúlyozás során felszabadulhatunk azok alól a gondolati, érzelmi, ítéletek és hiedelmek alól is, melyek benne tartanak életed traumáiban, drámáiban. A felszaba-dulás eredményeként fiatalodhat a test, kisimulhatnak a ráncok, hiszen ezek is mind a fejünkben lévő gondolatok negatív következményei.

A Facelift átstrukturálja a bőrt, eltüntetheti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít és rugalmasabbá teheti a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt.

Kvantum Összefonódások a Szuperélet megteremtéséért

Szuperélet az egész bolygó. A szuper-élet túlmegy minden határon, túl a testeden, túl az ökoszisztémán, túl bármilyen hasonló dolgon, és elvisz egy másfajta életformába hosszú-távon.

Biomimetikus Mimikri
Mások útjai, fájdalmai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének feloldása és megsemmi-sítése, eloszlatása

A biomimetikus mimikri az, ahol mimikrized a piszichológiáját és fiziológiáját valakinek és bezárod a testedbe és így mindig veled van. Nagyon sok állatpotot a testedben, amikről nem tudod, hogy megváltoztatható, valójában meg lehet változtatni ezzel a kézrátétes testkezeléssel.

Ne akarj mimikrizni (másolni) senkit sem, csak ragadd meg a teremtő energiát amivel rendelkezik.

A 90%-os agykapacitás beindítá-sa, aktiválása és felfokozása

A Biomimetikus mimikri kezelés után futtható, legfeljebb 10 percig.

Növelhető az agykapacitásod ezzel a testkezeléssel.

MTVSS

Az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Accessnek. Az MTVSS a "választás eszköze", mivel majdnem mindent helyretesz, ahol a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, pláne, ha az ízületeket kezelik vele. Ha futtatod az MTVSS-t 20-30 alkalommal, az egész testszerkezeted megváltozik, újraírod a tested tervrajzát.

Sejmemória

Kitöröljük a trauma emlékeket a sejtekből, amit a sejt nem akar elengedni. Egy rendkivül dinamikus kezelés.

(Befektetés önmagadba: 30.000,- Ft/alkalom/50-80 perc
Bérlet típusok, egyösszegben fizetve:
- 3 alkalom: 79.000,- Ft
- 5 alkalom: 125.000,- Ft)

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel
a szolgáltatásaimat illetően,
szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat
vagy a vásárláshoz, saját fiók létrehozásához
kérsz segítséget, keress bátran,
telefonon 09-18:00 óra között,
más időszakban, pedig üzenetben,
ahogy tudok visszajelzek!

Nagy Gyöngyi Napsugár
Telefon: +36204292868
Email: nagy.gyongyi.a@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/napsugarnapraforgato/
Instagram: https://www.instagram.com/napsugar_napraforgato/

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.