A Munay-Ki Kilenc Rítusa

inka

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól (Qʼero nemzet), a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. Tradicionálisan, valakinek éveket kellett szent tanulással eltöltenie mielőtt és miközben részt vehetett a beavatási rituálén. Az andokbeli Öregek úgy hiszik, az emberi történelem egy kritikus csomóponthoz érkezett, s ezen rítusok el kell, hogy jussanak minél több emberhez.

Az ősi amerikaiak próféciái beszélnek egy új emberiség eljöveteléről – akik transzcendális természetében megmutatkozik a félelemnélküliség. A Munay-Ki a kód ehhez az új emberiséghez, melyek energiaátvitellel jutnak el egyik embertől a másikig. A Kilencedik Rítus, a Teremtő Rítus 2006 júniusában volt először átadva az Andok Szent Hegyein. Közel mostanáig a Munay-Ki kilenc beavatása csak az andokbeli magasrendű bölcseknek volt elérhető.

A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, melyek idegpályánkat átrendezik és összeegyeztetik, hogy egy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot. Eme beavatási rítusok lényegében felerősítenek minket, hogy fellépjünk a Föld és minden teremtmény védelméért.

A Munay Ki 13 Ritus pedig az anyaméh és a kollektív méh állapotát gyógyítja. Remélhetőleg a rituálék minél több emberhez elérnek majd. Amint részesültél mind a Kilenc Beavatásban, meg leszel kérve, hogy oszd meg azt másokkal is. A prófécia szerint, ekkor tanúi lehetünk az új emberiség és civilizáció születésének. „Mi vagyunk Azok, akikre vártunk.”

Innovatív étrendkiegészítő, mely probiotikus termék, élőflórás készítmény 

nicskinalat

Egy éves mennyiséget tartalmaz! 

NICS probiotikus élőflórás táplálék-kiegészítő termékek. A NICS termékek nemzetközileg elismert (Good Manufacturing Practice) rendszerben készülnek. 

Töltsd fel a tested vitaminokkal, ásványokkal, s közben a költéseid által generálj magadnak visszafizetést, hogy a következő éves adagjaid kedvezőbb áron, vagy ingyen kerüljenek hozzátok.

Bővebb infóért hívjon, hívjál bizalommal :) 

 

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel
a szolgáltatásaimat illetően,
szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat
vagy a vásárláshoz, saját fiók létrehozásához
kérsz segítséget, keress bátran,
telefonon 09-18:00 óra között,
más időszakban, pedig üzenetben,
ahogy tudok visszajelzek!

Nagy Gyöngyi Napsugár
Telefon: +36204292868
Email: nagy.gyongyi.a@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/napsugarnapraforgato/
Instagram: https://www.instagram.com/napsugar_napraforgato/

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.